Burak Yılmaz Mesut Özil / - Hürriyet gazetesi köşe yazarı ahmet hakan, fenerbahçe'nin yeni transferi mesut özil ile ilgili söylediği sözlerden ötürü, milli futbolcu burak yılmaz'ı eleştiri yağmuruna tuttu.

Burak Yılmaz Mesut Özil / - Hürriyet gazetesi köşe yazarı ahmet hakan, fenerbahçe'nin yeni transferi mesut özil ile ilgili söylediği sözlerden ötürü, milli futbolcu burak yılmaz'ı eleştiri yağmuruna tuttu.. Fransa ligue 1 takımlarından lille'de forma giyen a milli takım'ın başarılı golcüsü burak yılmaz, birçok konuda özel açıklamalarda bulundu. Burak yılmaz'dan mesut özil'e a milli takım göndermesi. Siz de onedio'da dilediğiniz şekilde içerik üretebilirsiniz. Süper lig'deki en iyi kadronun beşiktaş'ta olduğunu belirten yılmaz, fenerbahçe'nin mesut özil transferiyle ilgili de flaş açıklamalarda bulundu. Mesut özil'e başarılar dilerim ama ben açıkçası benimle a milli takım'da forma giymiş oyuncularla ilgili yorum yapmak isterim.

Kariyerini ligue 1 ekiplerinden lille'de sürdüren burak yılmaz'ın verdiği mesut özil yanıtı gündeme oturdu. Fransa ligue 1 takımlarından lille'de forma giyen burak yılmaz, fenerbahçe'ye transfer olan mesut özil hakkında olay yaratan açıklamalarda bulundu. Mesut özil'in transferinden duyduğu memnuniyeti dile getiren emre belözoğlu, mesut özil resmen bizimle beraber. Burak yılmaz'ın en çok konuşulan açıklaması ise yayının sonunda sorulan mesut özil sorusuna oldu! Burak yılmaz, mesut özil'in fenerbahçe'ye transferiyle ilgili sorulan soruya gündem yaratacak sözlerle yanıt verdi.

SON DAKİKA || Burak Yılmaz söyledi! Şampiyonluk favorisi ...
SON DAKİKA || Burak Yılmaz söyledi! Şampiyonluk favorisi ... from i2.milimaj.com
Mesut özil'in fenerbahçe'ye transferini de değerlendiren burak'ın sözleri, yeni bir tartışmanın fitilini ateşleyecek cinsten. Fransa ligue 1 takımlarından lille'de forma giyen a milli takım'ın başarılı golcüsü burak yılmaz, birçok konuda özel açıklamalarda bulundu. Haberin yeni yüz'ü tv100'ün resmi youtube kanalı. Kariyerini fransa ligue 1 takımlarıdan lille'de sürdüren burak yılmaz, mesut özil'in fenerbahçe'ye transferiyle ilgili yöneltilen soru üzerine mesut özil'e başarılar dilerim ama benimle birlikte a milli takım forması altında savaşmış. Tv100 canlı yayını, son dakika haberleri ve gündem oluşturan programları ile her an elinizin altında. Yıllar önce almanya milli takımı'nı seçtiği için türkiye'den çok fazla tepki alan mesut özil ile ilgili burak yılmaz'ın verdiği bu göndermeli cevap sosyal medyada da çok konuşuldu. Törende takvim gazetesinden osman cengiz, burak yılmaz'ın kendisi hakkında yaptığı açıklamaları hatırlatarak duydun mu? Burak yılmaz, ''mesut özil'e başarılar dilerim ama benimle birlikte a milli takım forması altında mücadele etmiş arkadaşlarımla ilgili sorun varsa onları cevaplamak isterim.'' şeklinde yorumda bulundu.

Kendisine fenerbahçe'nin mesut özil transferi sorulan yılmaz, mesut özil'e başarılar dilerim ama benimle birlikte a milli takım forması altında savaşmış, mücadele etmiş arkadaşlarımla ilgili sorun varsa onları cevaplamak isterim ifadelerini kullandı.

Hürriyet gazetesi köşe yazarı ahmet hakan, fenerbahçe'nin yeni transferi mesut özil ile ilgili söylediği sözlerden ötürü, milli futbolcu burak yılmaz'ı eleştiri yağmuruna tuttu. Törende takvim gazetesinden osman cengiz, burak yılmaz'ın kendisi hakkında yaptığı açıklamaları hatırlatarak duydun mu? Geçmişinde real madrid ve arsenal kulüpleri yer alan mesut özil'le ilgili bir soruya yanıt veren burak yılmaz, cevabı ile birlikte sosyal medyanın en çok konuşulan isimleri arasında yer aldı. İki ligin birbirine göre farklı özellikleri var. Burak yılmaz, fenerbahçe'ye transfer olan mesut özil hakkında yöneltilen bir soruya verdiği yanıtla tartışmalara neden oldu. Burak yilmaz'dan mesut özi̇l'e a mi̇lli̇ takim göndermesi̇ yılmaz, mesut özil'e başarılar dilerim ama benimle birlikte a milli takım forması altında savaşmış, mücadele etmiş arkadaşlarımla ilgili sorun varsa onları cevaplamak isterim. ifadelerini kullandı. Önceki gün instagram'da bir canlı yayına katılan burak yılmaz'ın, fenerbahçe'ye transfer olan mesut özil hakkındaki bir soru üzerine söylediği, mesut özil'e başarılar dilerim. İlerleyen yaşına rağmen burada gösterdiği performansla adından sıkça söz ettiren golcü oyuncudan flaş mesut özil sözleri geldi. Burak yılmaz, ''mesut özil'e başarılar dilerim ama benimle birlikte a milli takım forması altında mücadele etmiş arkadaşlarımla ilgili sorun varsa onları cevaplamak isterim.'' şeklinde yorumda bulundu. Rıdvan dilmen, burak yılmaz'ın mesut özil ile ilgili açıklamalarına tepki gösterdi. Türkiye'de 4 büyüklerin formasını giyen burak yılmaz son olarak 2. Fransa'da şampiyonluğa emin adımlarla ilerleyen lille forması giyen milli futbolcu burak yılmaz, fenerbahçe'nin yeni starı mesut özil'e ağır gönderme. Burak yılmaz, mesut özil'e başarı dilemiş.

Rıdvan dilmen, burak yılmaz'ın mesut özil ile ilgili açıklamalarına tepki gösterdi. Fransa'nın atletik bir lig olduğunu belirten yılmaz, elbette burası daha atletik bir lig. Mesut özil'e başarılar dilerim ama ben açıkçası benimle a milli takım'da forma giymiş oyuncularla ilgili yorum yapmak isterim. 'mesut özil'e başarılar dilerim ama…' sosyal medyada tepkilere neden oldu. Burak yılmaz kardeşimize gelecek olursak, ona da başarılar diliyorum.

Burak Yılmaz Mesut Özil - 1v2xejtgg5qbm - O dönem öyle ...
Burak Yılmaz Mesut Özil - 1v2xejtgg5qbm - O dönem öyle ... from iaahbr.tmgrup.com.tr
A spor yorumcusu murat özbostan, burak yılmaz'ın fenerbahçe'nin yeni transferi mesut özil için söylediği sözler hakkında konuştu. Burak yılmaz, kendisine yöneltilen mesut özil sorusuna, benimle birlikte a milli takım forması altında savaşmış, mücadele etmiş arkadaşlarımla ilgili sorular varsa onları cevaplamak isterim yanıtını verdi. Siz de onedio'da dilediğiniz şekilde içerik üretebilirsiniz. Haberin yeni yüz'ü tv100'ün resmi youtube kanalı. Burak yılmaz, ''mesut özil'e başarılar dilerim ama benimle birlikte a milli takım forması altında mücadele etmiş arkadaşlarımla ilgili sorun varsa onları cevaplamak isterim.'' şeklinde yorumda bulundu. Mesut özil'e başarılar dilerim ama ben açıkçası benimle a milli takım'da forma giymiş oyuncularla ilgili yorum yapmak isterim! Burak yılmaz, mesut özil'in fenerbahçe'ye transferiyle ilgili sorulan soruya gündem yaratacak sözlerle yanıt verdi. Burak yılmaz'dan mesut özil'e a milli takım göndermesi.

Yıllar önce almanya milli takımı'nı seçtiği için türkiye'den çok fazla tepki alan mesut özil ile ilgili burak yılmaz'ın verdiği bu göndermeli cevap sosyal medyada da çok konuşuldu.

İlerleyen yaşına rağmen burada gösterdiği performansla adından sıkça söz ettiren golcü oyuncudan flaş mesut özil sözleri geldi. Burak yılmaz'ın mesut özil'e yaptığı 'a milli takım' göndermesi ve i̇lginç çıkışı tepkilerin odağında. Burak yılmaz, dün akşam saatlerinde yaptığı yorumla herkesin eleştirisine maruz kaldı. Burak yilmaz'dan mesut özi̇l'e a mi̇lli̇ takim göndermesi̇ yılmaz, mesut özil'e başarılar dilerim ama benimle birlikte a milli takım forması altında savaşmış, mücadele etmiş arkadaşlarımla ilgili sorun varsa onları cevaplamak isterim. ifadelerini kullandı. Burak yılmaz'ın en çok konuşulan açıklaması ise yayının sonunda sorulan mesut özil sorusuna oldu! Fransa ligue 1 takımlarından lille'de forma giyen burak yılmaz, fenerbahçe'ye transfer olan mesut özil hakkında olay yaratan açıklamalarda bulundu. Mesut özil'in fenerbahçe'ye transferini de değerlendiren burak'ın sözleri, yeni bir tartışmanın fitilini ateşleyecek cinsten. Türkiye'de 4 büyüklerin formasını giyen burak yılmaz son olarak 2. Burak yılmaz, kendisine yöneltilen mesut özil sorusuna, benimle birlikte a milli takım forması altında savaşmış, mücadele etmiş arkadaşlarımla ilgili sorular varsa onları cevaplamak isterim yanıtını verdi. Haberin yeni yüz'ü tv100'ün resmi youtube kanalı. İnşallah türkiye'yi en iyi şekilde temsil eder. Geçmişinde real madrid ve arsenal kulüpleri yer alan mesut özil'le ilgili bir soruya yanıt veren burak yılmaz, cevabı ile birlikte sosyal medyanın en çok konuşulan isimleri arasında yer aldı. Futbolcu burak yılmaz, fanatik gazetesiyle instagram üzerinden canlı yayına katıldı.

Burak yilmaz'dan mesut özi̇l'e a mi̇lli̇ takim göndermesi̇ yılmaz, mesut özil'e başarılar dilerim ama benimle birlikte a milli takım forması altında savaşmış, mücadele etmiş arkadaşlarımla ilgili sorun varsa onları cevaplamak isterim. ifadelerini kullandı. Fenerbahçe başkanı ali koç burak yılmaz'ın mesut özil ile ilgili açıklamalarına yanıt verdi. Burak yılmaz, dün akşam saatlerinde yaptığı yorumla herkesin eleştirisine maruz kaldı. Mesut özil'e başarılar dilerim ama benimle birlikte a milli takım forması altında savaşmış, mücadele etmiş arkadaşlarımla ilgili sorun varsa onları cevaplasam daha doğru olur bence. Mesut özil'e başarılar dilerim ama ben açıkçası benimle a milli takım'da forma giymiş oyuncularla ilgili yorum yapmak isterim!

Mesut Özil imza attı, Burak Yılmaz'a yanıt verdi
Mesut Özil imza attı, Burak Yılmaz'a yanıt verdi from i.gazeteduvar.com.tr
Burak yılmaz, dün akşam saatlerinde yaptığı yorumla herkesin eleştirisine maruz kaldı. Hürriyet gazetesi köşe yazarı ahmet hakan, fenerbahçe'nin yeni transferi mesut özil ile ilgili söylediği sözlerden ötürü, milli futbolcu burak yılmaz'ı eleştiri yağmuruna tuttu. Mesut özil'e burak yılmaz'ın sözleri hatırlatılınca ali koç, araya girerek 'cevap verme' uyarısı yaptı. Önceki gün instagram'da bir canlı yayına katılan burak yılmaz'ın, fenerbahçe'ye transfer olan mesut özil hakkındaki bir soru üzerine söylediği, mesut özil'e başarılar dilerim. Ali koç, mesut özil'e fenerbahçe'den çok daha iyi teklifler vardı ancak özil'in fenerbahçeli oluşu, acun iıcalı'nın özil ile olan ilişkisi, acun ilıcalı'nın exxen projesi. Burak yılmaz, mesut özil'e başarı dilemiş. Törende takvim gazetesinden osman cengiz, burak yılmaz'ın kendisi hakkında yaptığı açıklamaları hatırlatarak duydun mu? Mesut özil'e başarılar dilerim ama ben açıkçası benimle a milli takım'da forma giymiş oyuncularla ilgili yorum yapmak isterim.

Burak yılmaz'dan mesut özil'e a milli takım göndermesi.

Burak yılmaz, mesut özil'e başarı dilemiş. Yıllar önce almanya milli takımı'nı seçtiği için türkiye'den çok fazla tepki alan mesut özil ile ilgili burak yılmaz'ın verdiği bu göndermeli cevap sosyal medyada da çok konuşuldu. Elbette burası daha atletik bir lig. Fenerbahçe'de bir rüya gerçekleşti ve mesut özil'i renklerine bağladı. Fransa ligue 1'de fırtına gibi esen milli futbolcumuz burak yılmaz hemen hemen her konuda açıklamalarda bulundu. Kariyerini ligue 1 ekiplerinden lille'de sürdüren burak yılmaz'ın verdiği mesut özil yanıtı gündeme oturdu. Kariyerini fransa ligue 1 takımlarıdan lille'de sürdüren burak yılmaz, mesut özil'in fenerbahçe'ye transferiyle ilgili yöneltilen soru üzerine mesut özil'e başarılar dilerim ama benimle birlikte a milli takım forması altında savaşmış. Burak yılmaz'ın bu cevabı sonrasında fenerbahçeli taraftarlar, sosyal medyadan tepkiler verdi. Burak yılmaz, mesut özil'in fenerbahçe'ye transferiyle ilgili sorulan soruya gündem yaratacak sözlerle yanıt verdi. Burak yılmaz kardeşimize gelecek olursak, ona da başarılar diliyorum. Burak yılmaz'dan mesut özil'e a milli takım göndermesi. Burak yılmaz'ın mesut özil'e yaptığı 'a milli takım' göndermesi ve i̇lginç çıkışı tepkilerin odağında. İlerleyen yaşına rağmen burada gösterdiği performansla adından sıkça söz ettiren golcü oyuncudan flaş mesut özil sözleri geldi.

Kez giydiği beşiktaş formasından sonra fransa'nın yolunu tutmuştu burak yılmaz. Siz de onedio'da dilediğiniz şekilde içerik üretebilirsiniz.
Posting Komentar (0)
Lebih baru Lebih lama